Onze vaste partners

Ten Brinke

Met de focus op het nu en de ambities voor de toekomst, volgen wij altijd onze eigen weg. Een weg die leidt naar nieuwe punten om toe te voegen aan onze groei, aan de route door Europa, de richting van onze horizon.

Bij Ten Brinke zit het ondernemerschap diep geworteld. We werken doelgericht en dat doen we graag nét even anders, met lef en nuchterheid. De wil om er voor te gaan is groter dan de angst om te falen. Onze mensen. Ze zijn de drijvende kracht achter Ten Brinke. Zij maken ons óns.We houden niet van stilstaan. We streven naar succes in iedere schakel van de keten. We zoeken en vinden kansen. We zijn de gedreven projectontwikkelaar, we bouwen en we exploiteren. Dat is het fundament waarop Ten Brinke bouwt. Down to earth, maar altijd op zoek naar het hoogste punt.

Margry Arts architecten BNA BV

Met ons team ontwerpen en realiseren wij zeer uiteenlopende projecten. De ervaring strekt zich uit van woningbouw tot complexe projecten met de functie kantoor, industrie en onderwijs.Qua stijl zijn wij breed georiënteerd; van modern tot klassiek, van groot tot klein en van particulier tot industrieel. Iedere opdracht is een nieuwe uitdaging die vraagt om een aanpak op maat. Als u zoekt naar kwaliteit in ontwerp en uitvoering bent u bij ons in goede handen.

HKP Notarissen

Onze kennis en ervaring zetten we graag in om samen met u de juridische aspecten in kaart te brengen rondom persoonlijke en zakelijke beslissingen. Of het nu gaat om het aankopen van een eigen huis, het vastleggen van uw testament of het starten van uw eigen bedrijf, we beschikken over specialisten op alle terreinen van het notariaat.

Met een enthousiast team van deskundige medewerkers staan we graag voor u klaar. Vlotte afhandeling van zaken, een flexibele instelling en een persoonlijke benadering vinden wij vanzelfsprekend.

Snoeren Bouwmanagement

Het gehele advies- en coördinatietraject omtrent een bouwproject behoort tot ons takenpakket: van planinitiatief tot de ingebruikneming en daarna het in stand houden. De opdrachtgever geeft daarbij aan of wij het gehele traject begeleiden of juist bij facetten ervan ingeschakeld worden.

Ons werkterrein omvat heel Nederland. Wij werken vanuit een onafhankelijke positie en leggen accent op onze persoonlijke aanpak en service, waarbij u één aanspreekpunt heeft. Door onze platte organisatiestructuur en interne controles kunnen wij u een hoogwaardige kwaliteit garanderen, 365 dagen per jaar.Onze werkwijze kenmerkt zicht door professionaliteit. We staan voor een correcte benaderingswijze richting onze relaties. Binnen de organisatie heerst een klantvriendelijke mentaliteit. Binnen ons bedrijf is voor de opdrachtgever steeds één aanspreekpunt aanwezig.